Birlikte Güçlüyüz

Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Deprem Bölgesine Koyteynir Kent Kuruyoruz

Yapacağınız küçük yardımlar, ihtiyacı olanların hayatlarını değiştirecektir. Rabbim böyle acıları milletimize bir daha yaşatmasın.

18.03.2023 188

Senin de bir katkın olsun

SAYIN VELİMİZ;

Ülkemiz 6 Şubat 2023 sabahına yüzyılın afeti denebilecek bir depremle uyandı. Dünyada bu ender görülen deprem 11 ilimizi ve birçok ilçemizi derinden etkiledi. Binlerce insanımız enkaz altında kalarak can verdi, binlerce insanımız yaralı olarak kurtarıldı. Çocuklar annesiz, babasız; anne babalar evlatsız, eşsiz, evsiz kaldı. Bu acıların tarifi yok.

"Zaman, yaraları sarma zamanı; Birlik beraberlik olup derman olma zamanıdır." diyerek Kayseri Valiliğimizin denetiminde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde Okul Müdürlükleri aracılığı ile öğrenci, öğretmen ve velilerimizin destekleriyle şu anda deprem bölgesinde acil ihtiyaç olan barınma için "Birlikte Güçlüyüz" sloganı ile "Konteyner Kent Kuruyoruz, Senin de Bir Katkın Olsun" yardım seferberliği başlatılmıştır.

Tamamen gönüllülük esasına göre sizlerden toplanan maddi yardımlar, Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz tarafından teslim alınıp, sayılarak İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yardım hesabına yatırılacaktır. Banka dekontları okulumuzun internet sitesinden duyurulacaktır.

İsteyenler bağışlarını aşağıda yazılı olan banka hesap numarasına da yatırabilirler. Bu şekilde yatırır iseniz açıklama kısmına okulumuzun ismini belirtmenizi ve dekontunu da bize göndermenizi istiyoruz.

"Her iyilik bir sadakadır. Kıyamet günü mü'minin serinleyeceği gölgesi, verdiği sadakasıdır. (Hadis-i Şerif)"

T.C. ZİRAAT BANKASI SİVAS CADDESİ ŞUBESİ İBAN:TR 40 0001 0015 3640 0635 8650 14

Orhan KALEM                                                                                             Veli TÜRKMENOĞLU

Okul Aile Birliği Başkanı                                                                                      Okul Müdürü